записи от видеокасеткитържествен ден Сваляне на записи от VHS видеокасетки

Студио "Плевен 90" предлага сваляне на записи от VHS видеокасетки и конвертирането им във формат за гледане директно на LCD телевизор или компютър от флашка. За целта се използва видеоплейър с 4 четящи глави и стерео звук, което гарантира максимално качество на сваленото от касетката видео. Голямо значение за крайното качество има състоянието на лентата и това как е съхранявана видеокасетката през годините. Записа от касетка се конвертира посредством компютър в mp4/mkv формат с резолюцията, която е записана касетката - 740x480px, NTSC. Примерно видео на VHS запис може да видите тук.

тържествен ден Конвертиране на DVD диск към mp4 формат

Имате записи на DVD носители, които искате да презапишете и съхранявате на флаш памет. Чрез използването на специализиран софтуер е възможно преконвертиране на DVD диск в mp4 формат.

 

тържествен ден Аудиокасета към mp3 формат

Още една услуга, която предлагаме е дигитализиране на аналогови аудиокасетки в цифров mp3 формат. Използваме висок клас дек и аудио рекордер с цел постигане на най-добро качество на сваленото аудио съдържание. Примерен запис може да чуете тук.

За повече информация относно възможностите за сваляне на записи от различни носители, моля свържете се с нас.