сватбена агенциятържествен ден Кои сме ние?

Студио "Плевен 90" е създадено преди 8 години и от тогава до ден днешен нашият екип се занимава с отразяване на тържества и събития от различен характер. Опита и професионализма, който натрупахме през годините ни помогна да станем партньори на водещи сватбени агенции и да бъдем предпочитам избор на много младоженци. Студиото разполага с професионална снимачна техника, която постоянно се обновява и с това гарантираме високо качество на крайния продукт.тържествен ден Как да изберем оператор и фотограф?

Видеозаснемането и фотографирането е творчески процес и всеки човек занимаващ се с това има собствен стил на работа. Поради тази причина е задължително да се направи среща между двете страни на която ще Ви бъдат показани филми и снимки с цел да прецените дали конкретното портфолио отговаря на Вашите изисквания. Само така ще се избегнат ситуации, в които би имало разминаване между желанията Ви и крайния резултат.тържествен ден В интернет гледахме много красиви кадри на младоженци. И нашите ли ще бъдат такива?

Първото и най-важно нещо, което може да се каже е, че хубавите кадри изискват време и подготовка. Няма как да се получи нещо уникално и неповторимо само с едно насочване на камерата или фотоапарата към Вас. В много от случаите при фотосесиите за заснемане на един сполучлив кадър се правят няколко опита, което изисква и повече време. Друго важно нещо е локацията където се провежда снимането. Това място се явява естествен декор и допринася кадрите да станат красиви и пленяващи.тържествен ден На какви устройства може да се гледат снимките и видео филма?

Всички снимки след обработка се записват и предават в най-разпространения файлов формат - jpeg. Така, те може лесно да бъдат разглеждани на различни устройства - компютри, лаптопи, телефони, да бъдат презаписвани на дискове, флаш памети, както и отпечатани на хартия. При видеото най-подходящото устройство за възпроизвеждане на заснетия филм е LCD/LED телевизор. Не се препоръчва използването на всевъзможни компютърни конфигурации и лаптопи. Уверете се, че вашия телевизор разполага с вграден мултимедиен плейър и USB вход в който да поставите флаш паметта със записаното видео.тържествен ден Какъв е срока за получаване на готовите материали?

За постигане на отличен резултат голямо значение има и обработката на заснетите кадри. Пост продукцията е процес при който сваленото от камерата видео се монтира, извършват се различни корекции на картината и звука, добавят се ефекти и музика. Необходимост от обработка има и за снимките. При тях също се правят различни корекции - цветове, контраст и т.н., отделни кадри се конвертират в черно-бяло. Всичките тези последващи действия изискват допълнително време, като особено при видеото качествения монтаж може да отнеме няколко седмици. Поради тази причина срока за предаване на заснетия и обработен от нас материал е между 60 и 120 дни.